aybenhilal >>Üst Düzey Admin<<
| Konu: Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? Perş. Şub. 05, 2009 8:31 am | |
| | |
|
MeLeK >>Üst Düzey Admin<<
Mesaj Sayısı : 267 Yaş : 30 Nerden : nereye=) Rep puanı : Kayıt tarihi : 03/02/09
| Konu: Geri: Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? Perş. Şub. 05, 2009 5:08 pm | |
| hemen yanına giderdim imza alırdım fotoraf çektirirdim herhalde hergün onlarda olurdum | |
|
melyboo >>Üst Düzey Admin<<
Mesaj Sayısı : 54 Hangi takımlısın? : Ruh halin : Rep puanı : Kayıt tarihi : 03/02/09
| Konu: Geri: Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? Perş. Şub. 05, 2009 6:18 pm | |
| İlk önce kalbim küt küt atmaya başlardı sonra hemen gider resim çekinip imza falan isterdim ama evine yerleştirdikten sonra yoksa kız o aceleyle nasıl yapasın herşeyi | |
|
chatlaq-emo •♥•Yeni Üye•♥•
Mesaj Sayısı : 18 Hangi takımlısın? : Ruh halin : Rep puanı : Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? Cuma Şub. 06, 2009 10:11 am | |
| yanına giderdim ama öle çok sıkmazdım foto çektirmek gibi fln çünqü cemre bnden sıkılırdı kanqisi olmaya çalısırdım | |
|
pisiqo_gzm .•°ღMod Adayıღ°•.
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 28 Nerden : bursa Hangi takımlısın? : Ruh halin : Rep puanı : Kayıt tarihi : 14/02/09
| Konu: Geri: Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? C.tesi Şub. 14, 2009 4:40 pm | |
| kafayı yerdimm heralde yha supper olurdu supper | |
|