€N Ş€K€R H€PSİCİL€R
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
€N Ş€K€R H€PSİCİL€R

HEPSİCİLERİN YERİ ÜYE OL HEPSİYE DOY

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?

5 posters
YazarMesaj
aybenhilal
>>Üst Düzey Admin<<
>>Üst Düzey Admin
aybenhilal

Rep puanı :
Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? Left_bar_bleue900 / 100900 / 100Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? Right_bar_bleue

Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? Empty
MesajKonu: Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?   Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? Icon_minitimePerş. Şub. 05, 2009 8:31 am

Ben bayılırdım.
MeLeK
>>Üst Düzey Admin<<
>>Üst Düzey Admin
MeLeK

Rep puanı :
Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? Left_bar_bleue900 / 100900 / 100Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?   Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? Icon_minitimePerş. Şub. 05, 2009 5:08 pm

hemen yanına giderdim imza alırdım fotoraf çektirirdim herhalde hergün onlarda olurdum
http://ensekerhepsiciler.yetkinforum.com
melyboo
>>Üst Düzey Admin<<
>>Üst Düzey Admin
melyboo

Hangi takımlısın? : Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? Bjkrv4
Ruh halin : Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? 0mutluff1
Rep puanı :

MesajKonu: Geri: Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?   Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? Icon_minitimePerş. Şub. 05, 2009 6:18 pm

İlk önce kalbim küt küt atmaya başlardı sonra hemen gider resim çekinip imza falan isterdim ama
evine yerleştirdikten sonra yoksa kız o aceleyle nasıl yapasın herşeyi Very Happy
chatlaq-emo
•♥•Yeni Üye•♥•
•♥•Yeni Üye•♥•
chatlaq-emo

Hangi takımlısın? : Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? Bjkrv4
Ruh halin : Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? 0dusunceliot3
Rep puanı :
Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?   Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? Icon_minitimeCuma Şub. 06, 2009 10:11 am

yanına giderdim ama öle çok sıkmazdım foto çektirmek gibi fln çünqü cemre bnden sıkılırdı kanqisi olmaya çalısırdım
pisiqo_gzm
.•°ღMod Adayıღ°•.
.•°ღMod Adayıღ°•.

Ruh halin : Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? 0dusunceliot3
Rep puanı :
Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?   Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu? Icon_minitimeC.tesi Şub. 14, 2009 4:40 pm

kafayı yerdimm heralde yha supper olurdu supper

Cemre yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» cemre ne demiş
» ..Cemre Röportaj..