Çok değerli hanımefendi...bir oğlum var...onun için kayıt oldum bu sıteye..14 yaşında ama size aşık.....inanırmısın pc nin her yeri, cep telefonun resimleri. hep seninle dolu...ona dedimki, seni gülçine götüreyimmi...evet dedi o kadar çok istiyorki seni görmeyi. Bir gün imza günü var diye tek başına Güngörenden Bakırköye gitti. İlk kez evden tek başına bir yere yolladım onu... O kadar çok istiyorduki kıyamadım....anlayacağınız oglum seninle görüşmek için can atıyor...bu minik kalbi mutlu etmek istermisiniz acaba... İnanın bende çok sevineceğim oğlum mutlu olunca.. Seni Fenerbahçeden bile çok seviyor yaa Gülçin... bir babanın oğlunu mutlu görmesi ne demek bilirrmisin... O mutlu olunca bende çok mutlu oluyorum inan ve senden söz ederken gözleri parlıyor çocuğun... rica etsem.. onu görmeyi kabul edermisin.. Lütfen bir baba olarak yalvarıyorum size.. bizi çok mutlu edeceksiniz inanın bana, belkı senin için önemsiz, yada görüşmek imkansız ama, bu onun için çok önemli.. dolayısıyla benim içinde öyle... Lütfen Gülçin bizi kırma oğlumu sevindir lütfen... Site yönetimi bize ulaşırsa seviniriz. Teşekkürler...