€N Ş€K€R H€PSİCİL€R
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
€N Ş€K€R H€PSİCİL€R

HEPSİCİLERİN YERİ ÜYE OL HEPSİYE DOY

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Gülçin'e Mesajlar

5 posters
YazarMesaj
aybenhilal
>>Üst Düzey Admin<<
>>Üst Düzey Admin
aybenhilal

Rep puanı :
Gülçin'e Mesajlar Left_bar_bleue900 / 100900 / 100Gülçin'e Mesajlar Right_bar_bleue

Gülçin'e Mesajlar Empty
MesajKonu: Gülçin'e Mesajlar   Gülçin'e Mesajlar Icon_minitimePerş. Şub. 05, 2009 8:35 am

Çok değerli hanımefendi...bir oğlum var...onun için kayıt oldum bu sıteye..14 yaşında ama size aşık.....inanırmısın pc nin her yeri, cep telefonun resimleri. hep seninle dolu...ona dedimki, seni gülçine götüreyimmi...evet dedi o kadar çok istiyorki seni görmeyi. Bir gün imza günü var diye tek başına Güngörenden Bakırköye gitti. İlk kez evden tek başına bir yere yolladım onu... O kadar çok istiyorduki kıyamadım....anlayacağınız oglum seninle görüşmek için can atıyor...bu minik kalbi mutlu etmek istermisiniz acaba... İnanın bende çok sevineceğim oğlum mutlu olunca.. Seni Fenerbahçeden bile çok seviyor yaa Gülçin... bir babanın oğlunu mutlu görmesi ne demek bilirrmisin... O mutlu olunca bende çok mutlu oluyorum inan ve senden söz ederken gözleri parlıyor çocuğun... rica etsem.. onu görmeyi kabul edermisin.. Lütfen bir baba olarak yalvarıyorum size.. bizi çok mutlu edeceksiniz inanın bana, belkı senin için önemsiz, yada görüşmek imkansız ama, bu onun için çok önemli.. dolayısıyla benim içinde öyle... Lütfen Gülçin bizi kırma oğlumu sevindir lütfen... Site yönetimi bize ulaşırsa seviniriz. Teşekkürler...
MeLeK
>>Üst Düzey Admin<<
>>Üst Düzey Admin
MeLeK

Rep puanı :
Gülçin'e Mesajlar Left_bar_bleue900 / 100900 / 100Gülçin'e Mesajlar Right_bar_bleue

Gülçin'e Mesajlar Empty
MesajKonu: Geri: Gülçin'e Mesajlar   Gülçin'e Mesajlar Icon_minitimePerş. Şub. 05, 2009 5:05 pm

sağol canım
http://ensekerhepsiciler.yetkinforum.com
aybenhilal
>>Üst Düzey Admin<<
>>Üst Düzey Admin
aybenhilal

Rep puanı :

Gülçin'e Mesajlar Empty
MesajKonu: Geri: Gülçin'e Mesajlar   Gülçin'e Mesajlar Icon_minitimePerş. Şub. 05, 2009 5:26 pm

bi şey deği cnm
melyboo
>>Üst Düzey Admin<<
>>Üst Düzey Admin
melyboo

Hangi takımlısın? : Gülçin'e Mesajlar Bjkrv4
Ruh halin : Gülçin'e Mesajlar 0mutluff1
Rep puanı :

Gülçin'e Mesajlar Empty
MesajKonu: Geri: Gülçin'e Mesajlar   Gülçin'e Mesajlar Icon_minitimePerş. Şub. 05, 2009 6:09 pm

Sağoll cnm...
aybenhilal
>>Üst Düzey Admin<<
>>Üst Düzey Admin
aybenhilal

Rep puanı :

Gülçin'e Mesajlar Empty
MesajKonu: Geri: Gülçin'e Mesajlar   Gülçin'e Mesajlar Icon_minitimePerş. Şub. 05, 2009 6:25 pm

ö.d. jnm
chatlaq-emo
•♥•Yeni Üye•♥•
•♥•Yeni Üye•♥•
chatlaq-emo

Ruh halin : Gülçin'e Mesajlar 0dusunceliot3
Rep puanı :
Gülçin'e Mesajlar Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Gülçin'e Mesajlar Right_bar_bleue

Gülçin'e Mesajlar Empty
MesajKonu: Geri: Gülçin'e Mesajlar   Gülçin'e Mesajlar Icon_minitimeCuma Şub. 06, 2009 9:58 am

saol sheqer
aybenhilal
>>Üst Düzey Admin<<
>>Üst Düzey Admin
aybenhilal

Rep puanı :

Gülçin'e Mesajlar Empty
MesajKonu: Geri: Gülçin'e Mesajlar   Gülçin'e Mesajlar Icon_minitimeCuma Şub. 06, 2009 10:01 am

ö.d. cnm...
pisiqo_gzm
.•°ღMod Adayıღ°•.
.•°ღMod Adayıღ°•.

Ruh halin : Gülçin'e Mesajlar 0dusunceliot3
Rep puanı :
Gülçin'e Mesajlar Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Gülçin'e Mesajlar Right_bar_bleue

Gülçin'e Mesajlar Empty
MesajKonu: Geri: Gülçin'e Mesajlar   Gülçin'e Mesajlar Icon_minitimeC.tesi Şub. 14, 2009 7:43 pm

saol jnmnm teşekkürler
aybenhilal
>>Üst Düzey Admin<<
>>Üst Düzey Admin
aybenhilal

Rep puanı :

Gülçin'e Mesajlar Empty
MesajKonu: Geri: Gülçin'e Mesajlar   Gülçin'e Mesajlar Icon_minitimeC.tesi Şub. 14, 2009 8:31 pm

ö.d. cnm

Gülçin'e Mesajlar
1 sayfadaki 1 sayfası